Ел. поща: ch.hrabar@chernorizets.com; тел.: 052-303-284

    Учениците от IV, V и VI клас с ръководител Виктория Веселинова се класираха за национален кръг на състезанието "Ключът на музиката", където се представиха отлично като показаха задълбочени знания и широка музикална култура.

     Браво! Гордеем се с вас!

   През 2021 г. чествахме забележителната 60-годишнина от полета на Юрий Гагарин, който е и първия полет на човек в Космоса. По случай паметния юбилей и неговото достойно отбелязване, фондация „Устойчиво развитие за България” и Синдикатът на българските учители със съдействието на Представителството на Россътрудничество в България организираха Националния ученически конкурс „Космосът и ние”.

   Учениците от ОУ 'Черноризец Храбър" с преподавател Десислава Славова се включиха активно в конкурса. Имаме и наградени рисунки:

   3-то място - Виктория Димитрова от 5-б клас (на снимката е наградената рисунка)

   3-то място - Боян Пеев от 1-а клас

    На 31 май 2021 година бяха наградени участниците в конкурса „Зависим или независим – Какъв е твоят избор?“. Инициативата е по повод 31 май – Световен ден без тютюн, а организатор е дирекция „Превенции“ към Община Варна. В конкурса участваха общо 256 ученици. Дейностите са част от  „Програмата за превенция на употребата на наркотични вещества сред ученици V – VII клас“, която се изпълнява в  сътрудничество с 16 училища.    Линк към награждаването - ТУК.

    Нашите ученици с ръководител Десислава Славова се представиха повече от блестящо като завоюваха призови места и в трите възрастови групи:

1-во място - Ирма Панева - 7а клас

1-во място - Александър Петров - 5б клас

2-ро място - Ася Кьосеоглу - 5б клас

3-то място - Кристиана Янакиева - 6б клас.

Гордеем се с вас и вярваме и оценяваме вашия принос в борбата със зависимостите! 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

   Отборът ни по музика с ръководител Виктория Веселинова се представи достойно и на националния кръг на състезанието "Ключът на музиката". 

   Браво! Гордеем се с вас!

   

   На 26.11.2020 със заповед на кмета на Община Лясковец експертната комисия оцени и награди творбите на участниците в Националната изложба за ученическото творчество "Заедно". В нея право на участие имаха ученици от I до IV клас от цяла България.

  Нашите ученици се представиха блестящо с рисунките си на тема „ Заедно срещу насилието в училище“:

1 място в IV възрастова група – Александра Гуджева

3 място в IV възрастова група –

Милица Милева

3 място в III възрастова група – Цветелина Асенова

3 място във II възрастова група – Ивая Илчева

Поощрителни награди - Марк Пантелеев и Илиян Георгиев

Браво! Гордеем се с вас!