От 04.12.2017г. /понеделник/ учениците от випуск III, IV клас и подготвителна група на VII СУ „Найден Геров“ – Варна ще се обучават в сградата на ОУ „Черноризец Храбър“ – Варна.

 

Информация за учениците от ОУ „Черноризец Храбър“ – Варна:

Учебните занятия за учениците от V до VII клас включително ще започват в 7,30 часа.

Учебните занятия за учениците от III и IV клас ще започват в 8,20 часа.

Учебните занятия за учениците от I и II клас ще започват в 8,30 часа.

       Всички ученици идват в училище 10 минути преди началото на учебните занятия.

       Всички ученици са длъжни ежедневно да напускат сградата и дворното пространство след приключване на учебните занятия.

Новото седмично разписание и дневния режим можете да видите тук.

   С цел намаляване тежестта на ученическите раници, Ви уведомяваме, че издателствата предлагат и електронни варианти на учебниците, избрани от училището за учебната 2017/2018 година. Всички, които желаят достъп до електронните издания на учебниците, могат да се свържат със съответните издателства за получаване на повече информация чрез електронните им страници.

 Писмото можете да видите тук:

   

    26 септември е провъзгласен за Европейски ден на езиците. От 2001 г. се чества ежегодно. Целта на празника е да насърчи малки деца, ученици и възрастни в изучаването на чужди езици.

    В нашето училище този ден беше отбелязан с изработване на плакати с подходящ тематичен материал. Селин Жанан и Радостин Росенов от VII-a клас се включиха в инициативата. Целта на техния труд беше да се популяризира богатото езиково и културно многообразие в Европа. Дадоха пример на малките  ученици как чрез изучаването на  различните езици могат да се гордеят с уменията си.

   ОУ "Черноризец Храбър" участва ежегодно в инициативата на сдружение "BG Бъди активен" за провеждане на европейски ден на спорта в училище. Тази година той се проведе на 29-ти септември.

    Европейски ден на спорта в училище е ден, посветен на насърчаването на физическата активност сред учениците, като се залага на елемента на забавлението и се изпробват нови видове физическа активност и спорт, за да се повиши усещането за „принадлежност към училището“ за всеки участник.

 

 

Предстоящо

Няма събития

Обществени поръчки

Достъп до обществена информация

Социални мрежи