Със Заповедта за училищен план-прием за учебната 2018/2019 година можете да се запознаете тук.

   На 11 април 2018 г.  от 12.30 ч. ще се проведе Пролетно математическо състезание "Решаването на задачи е лесно" в ОУ "Черноризец Храбър" за учениците от IV клас . С регламента на състезанието можете да се запознаете тук:

 

    На 6-ти март 2018 година, по инициатива на организация „Да съхраним българския дух“ се проведе час по родолюбие за учениците от VI a и VI б  клас във връзка с националния ни празник  3-ти март. Венцислав Карачоров, облечен в автентични дрехи, пресъздаде по интересен начин историята на Вълчан Войвода - една легендарна личност от забравените герои на България. Със своята история г-н Карачоров ни призова да бъдем горди българи и да не забравяме героите, дали живота си за свободата на България.

Във връзка с влошената метеорологична обстановка в област Варна дните 1-ви и 2-ри март 2018 година ще бъдат неучебни дни за всички училища от областта.

5-ти март е официален неучебен и неработен ден.

Учебните занятия ще бъдат възстановени на 6-ти март 2018 година.

Със заповед на кмета на община Варна 28 февруари 2018 г. (сряда) е обявен за неучебен за всички училища на територията на община Варна.

Предстоящо

Няма събития

Обществени поръчки

Достъп до обществена информация

Социални мрежи